Referències destacades

PROJECTES MÉS DESTACATS
2011. Ajuntament de Sóller. Direccio d' obra instal·lacions Escoleta Municipal de Sóller. Electricitat, aigua, climatitzacio, baixa tensio i xarxa de MT.
GRUPO ALSA - Proyecto de actividades, contraincendios, instalaciones eléctricas y mecánicas Centro Cívico Municipal de Elda (Alicante). 2.500 m2 totalmente climatizados.
GRUPO ALSA - Proyecto Aparcamiento Subterráneo Municipal Elda (Alicante) 750 plazas.
Hotel Maricel (*****): Dirección de obra de instalaciones de climatización, calefacción y agua caliente sanitaria, gas y contraincendios.
Hotel Bonsol – Calvià (****): Proyectos y dirección de obra de calefacción y agua caliente sanitaria, transformación de calderas y cocinas a gas canalizado.
GRUPO ALSA - Centro de Formación Intersectorial – El Espinar Segovia - Proyectos eléctrico, de climatización, calefacción para suelo radiante y contraincendios - 3.000 m2 en
Ajuntament de Campos. Guardería: Proyecto actividades, instalaciones eléctricas y climatizacion.
Ajuntament de Campos. Proyecto actividades, instalaciones eléctricas y climatizacion de centro multiusos y museo etnologico de 1300 m2.
LADRILLERÍAS MALLORQUINAS, S.A: proyecto instalaciones de gasóleo para uso propio con 150.000 litros de almacenamiento.
Múltiples proyectos de electrificación, redes media y baja tensión, transformadores, centros de maniobra y medida, etc.

©2010 Inti Energia SL · 971 299 674 · | |Avís Legal | C. Parellades, 6 1B · 07003 Palma de Mallorca (Illes Balears)

niobiGràfic*

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Inti Energia SL informa:

Dades d'informació general:

Titular:
Inti Energia SL
Adreça:
C. Parellades, 6 1B - 07003 Palma de Mallorca
Contacte:
inti@intienergia.com - Tel.971 299 674
NIF:
B-57.072.019

Condicions d'ús:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d'aquesta pàgina web estan prohibits sense el previ consentiment expressat d'Inti Energia SL.

Inti Energia SL no es fa responsable del contingut d'altres llocs web que estiguin enllaçats a aquest lloc a través de vincles d'hipertext.

La inclusió de vincles cap a d'altres pàgines web no implica l'aprovació dels seus continguts per part d'Inti Energia SL, ni la existència de cap mena d'associació entre Inti Energia SL i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Inti Energia SL compleix integrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades sol·licitades a l'apartat "Contacte" de la web www.intienergia.com, no seran introduïts en cap fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà, única i exclusivament, perquè Inti Energia SL pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i per tant facin ús voluntari de l'apartat "Contacte" esmentat.

En el cas d'incloure les dades en algun fitxer, l'usuari serà informat i tindrà la facultat d'exercir el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i/o oposició al tractament de les seves dades notificant la seva voluntat a inti@intienergia.com o al telèfon 971 299 674.

Inti Energia SL adoptarà les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb la finalitat d'evitar, en la mesura del possible i segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.