Referències destacades

PROJECTES MÉS DESTACATS
2010-2011. Estudis de viabilitat de cogeneracio i trigeneració. Realitzacio de diversos estudis de viabilitat per a diferents establiments hotelers i hospitalaris. 
2010 Proyecto trigeneracion a gas natural, de 500 kW eléctricos, para producción decalor para calefacción, agua caliente, calentamiento de piscinas y frío mediante máquina de absorción.
2009 Multiples estudios de viabilidad técnico-económica para centros hospitalarios y deportivos de Mallorca
2006 LADRILLERÍAS MALLORQUINAS, S.A. FELANITX MALLORCA: Proyecto de sustitución de motores de cogeneración a gasóleo por 3 motores a gas 1.000 kVA
2000 LADRILLERÍAS MALLORQUINAS, S.A. FELANITX MALLORCA: Proyecto de central de cogeneración para la producción eléctrica y de calor para fábrica cerámica, formada por 3 motogeneradores a gas-oil, 3.300 kVA.
1999 CERÁMICA BESTARD, en Lloseta - Mallorca . Proyecto de central de cogeneración para la producción eléctrica y de calor para, formada por 1 motogenerador a gas-oil, 400 kVA
1999 EDAR GAVÀ VILADECANS - Proyecto central de cogeneración con motogenerador a biogás en depuradora.
1998 BAYER – BARCELONA: Proyecto central de cogeneración con motogenerador a gas, de 400 kVA .
EDAR SON SERVERA – MALLORCA. Proyecto de interconexión eléctrica de la Central de cogeneración con biogás de la Estación Depuradora de biogás de Estación depuradora de aguas residuales. 100 kW eléctricos.

©2010 Inti Energia SL · 971 299 674 · | |Avís Legal | C. Parellades, 6 1B · 07003 Palma de Mallorca (Illes Balears)

niobiGràfic*

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Inti Energia SL informa:

Dades d'informació general:

Titular:
Inti Energia SL
Adreça:
C. Parellades, 6 1B - 07003 Palma de Mallorca
Contacte:
inti@intienergia.com - Tel.971 299 674
NIF:
B-57.072.019

Condicions d'ús:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d'aquesta pàgina web estan prohibits sense el previ consentiment expressat d'Inti Energia SL.

Inti Energia SL no es fa responsable del contingut d'altres llocs web que estiguin enllaçats a aquest lloc a través de vincles d'hipertext.

La inclusió de vincles cap a d'altres pàgines web no implica l'aprovació dels seus continguts per part d'Inti Energia SL, ni la existència de cap mena d'associació entre Inti Energia SL i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Inti Energia SL compleix integrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades sol·licitades a l'apartat "Contacte" de la web www.intienergia.com, no seran introduïts en cap fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà, única i exclusivament, perquè Inti Energia SL pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i per tant facin ús voluntari de l'apartat "Contacte" esmentat.

En el cas d'incloure les dades en algun fitxer, l'usuari serà informat i tindrà la facultat d'exercir el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i/o oposició al tractament de les seves dades notificant la seva voluntat a inti@intienergia.com o al telèfon 971 299 674.

Inti Energia SL adoptarà les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb la finalitat d'evitar, en la mesura del possible i segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.