Referències destacades

PROJECTES MÉS DESTACATS
Ajuntament de Palma. Patronat d' Habitatge. Projecte i direccio d' obra d' instal·lacions eficients per les oficines del departament municipal de Medi Ambient. Certificacio Energètica A. Princiipis aplicats: Il·luminacio Eficient amb domòtica., ventlil·lacions forçades, geotèrmia oberta, plafó demostratiu.
2009. Agroturismo Pollença: Proyecto y direccion de obra e calefacción, producción ACS y energía solar, así como climatizacion eficiente mediante VRV condesado por agua.
2008. Unifamiliar Cala Blava. Proyecto y direccion de obra de calefacción, ACS, climatizacion eficiente y aplicación de principios bioclimaticos: Energía solar, Ventilaciones cruzadas, tubos canadienses, climatizacion con condensación en pozos freáticos, suelo radiante, domòtica.
2007. Hotel MariceL 5***** (ampliación y Spa), proyecto de instalaciones eléctricas, calefacción, climatización climatización de hotel, así como Spa y piscinas, con energia solar caldera de pellet-biomasa de 50 kW.
Proyecto de adecuación de los equipamientos del Hotel Bonsol, Illetes, Calvià, para la recuperación de calor de energía solar, recuperación de calor de enfriadoras de agua y compresores de frío, calderas de biomasa y de gas; para la producción de agua caliente sanitaria, climatización del establecimiento, piscina y jacuzzis.

©2010 Inti Energia SL · 971 299 674 · | |Avís Legal | C. Parellades, 6 1B · 07003 Palma de Mallorca (Illes Balears)

niobiGràfic*

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Inti Energia SL informa:

Dades d'informació general:

Titular:
Inti Energia SL
Adreça:
C. Parellades, 6 1B - 07003 Palma de Mallorca
Contacte:
inti@intienergia.com - Tel.971 299 674
NIF:
B-57.072.019

Condicions d'ús:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d'aquesta pàgina web estan prohibits sense el previ consentiment expressat d'Inti Energia SL.

Inti Energia SL no es fa responsable del contingut d'altres llocs web que estiguin enllaçats a aquest lloc a través de vincles d'hipertext.

La inclusió de vincles cap a d'altres pàgines web no implica l'aprovació dels seus continguts per part d'Inti Energia SL, ni la existència de cap mena d'associació entre Inti Energia SL i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Inti Energia SL compleix integrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades sol·licitades a l'apartat "Contacte" de la web www.intienergia.com, no seran introduïts en cap fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà, única i exclusivament, perquè Inti Energia SL pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i per tant facin ús voluntari de l'apartat "Contacte" esmentat.

En el cas d'incloure les dades en algun fitxer, l'usuari serà informat i tindrà la facultat d'exercir el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i/o oposició al tractament de les seves dades notificant la seva voluntat a inti@intienergia.com o al telèfon 971 299 674.

Inti Energia SL adoptarà les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb la finalitat d'evitar, en la mesura del possible i segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.