Referències destacades

PROJECTES MÉS DESTACATS
Proyecto, direccion y Project management de:
PARQUE SOLAR CAN VERD – MANACOR - MALLORCA:2,0 MW.
PARQUE SOLAR SA GRUTA - MANACOR- MALLORCA: 2,5 MW
PARQUE SOLAR SES CABANASSES - PETRA- MALLORCA: 2,1 MW
PARQUE SOLAR CANTERA SON SUREDA - MANACOR- MALLORCA: 1,6 MW en cantera rehabilitada.
PARQUE SOLAR CANTERA SON TONI AMER - CAMPOS- MALLORCA: 1,2 MW en cantera rehabilitada.
PARQUE SOLAR SON VALARDELL – LLUCMAJOR - MALLORCA: 2,3 MW.
PARQUE SOLAR CAN FRONTET – PALMA - MALLORCA: Proyecto de un a parque solar de 1,6 MW.
Empresa Municipal de Transportes de Palma. Dirección general del proyecto y proyecto de la ejecución de la central de energía solar fotovoltaica conectada a red de 236 kWp.
Programa europeo UNIVERSOL para la implantación de energía solar fotovoltaica en universidades y centros públicos culturales que incluye a Baleares.
Ayuntamiento de artà, teatro de arta; instalación fotovoltaica conectada a red en el 20 kWp.
Universitat Illes Balears, instalación fotovoltaica conectada a red; de 20 kWp. Instalaciones monitorizada por Internet.
Múltiples proyectos, más de 16 MW de instalaciones conectadas a red de potencias entre 5 y 400 kWp; para clientes particulares, tanto para administación como para particulares.Ver referencias Generació Fotovoltaica S.L.
Proyecto y dirección de obra de:
GOVERN BALEAR – CONSORCI Aubarca Es Verger. Proyecto de electrificación rural y energía solar térmica del refugio Cases d’ Aubarca y de s’Arenalet.
Consell Insular d’Eivissa i Formentera: Proyecto Interconexión eléctrica en 4 centrales fotovoltaicas conectadas a red, de 3 kW, cada una.
IBISEC (conselleria educació, Govern Balear): Proyecto pista deportiva de Mancor de la Vall, con Integracion arquitectónica de paneles solares.
Conselleria Educació i Cultura, Govern Balear: Proyecto Interconexión eléctrica en 5 centrales fotovoltaicas conectadas a red, de 3 kW, cada una. Instalación monitorizada por Internet.
Due Dilligence técnico (auditoria técnica):
Paqrue solar fotovoltaico Lloberts, Mallorca. 1,2 MW
3 Parques fotovoltaicos de provincias de Málaga, córdoba y Granada, totalizando 4 MW en total.

©2010 Inti Energia SL · 971 299 674 · | |Avís Legal | C. Parellades, 6 1B · 07003 Palma de Mallorca (Illes Balears)

niobiGràfic*

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Inti Energia SL informa:

Dades d'informació general:

Titular:
Inti Energia SL
Adreça:
C. Parellades, 6 1B - 07003 Palma de Mallorca
Contacte:
inti@intienergia.com - Tel.971 299 674
NIF:
B-57.072.019

Condicions d'ús:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d'aquesta pàgina web estan prohibits sense el previ consentiment expressat d'Inti Energia SL.

Inti Energia SL no es fa responsable del contingut d'altres llocs web que estiguin enllaçats a aquest lloc a través de vincles d'hipertext.

La inclusió de vincles cap a d'altres pàgines web no implica l'aprovació dels seus continguts per part d'Inti Energia SL, ni la existència de cap mena d'associació entre Inti Energia SL i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Inti Energia SL compleix integrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades sol·licitades a l'apartat "Contacte" de la web www.intienergia.com, no seran introduïts en cap fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà, única i exclusivament, perquè Inti Energia SL pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i per tant facin ús voluntari de l'apartat "Contacte" esmentat.

En el cas d'incloure les dades en algun fitxer, l'usuari serà informat i tindrà la facultat d'exercir el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i/o oposició al tractament de les seves dades notificant la seva voluntat a inti@intienergia.com o al telèfon 971 299 674.

Inti Energia SL adoptarà les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb la finalitat d'evitar, en la mesura del possible i segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.