Empresa

Inti Energia és una empresa de serveis d’enginyeria i consultoria especialitzada en energies renovables, cogeneració, estalvi i eficiència energètica, així com en acústica arquitectònica i ambiental.

A Inti Energia pensem que el benestar de les persones i el respecte al medi ambient han d’anar lligats. Els nostres projectes desenvolupen sistemes d’energies renovables i d’eficiència energètica, cercant l’aprofitament màxim dels recursos locals disponibles, com a via per aconseguir una producció d’energia neta i sostenible, de caràcter local i que aporti un valor afegit a la ciutadania, tant a nivell econòmic com energètic i ambiental.

Participem activament en la implantació dels nostres projectes, som especialistes en el disseny d’instal·lacions d’energia solar, tant tèrmica com fotovoltaica, biomassa, geotèrmia i sistemes eficients de producció tèrmica, cogeneració i trigeneració. En tots ells implementem els sistemes de control i domòtica necessaris per a una gestió eficient de l’energia i de les instal·lacions.

L’edificació és una part vital del model energètic d’una societat. Inti Energia treballa amb arquitectes i promotors per tal de buscar les opcions energèticament més eficients a la vegada que realitzem la justificació dels requisits energètics del Codi Tècnic de l’Edificació i la certificació energètica de l’edifici. Som també especialistes en la realització d’auditories energètiques d’establiments amb alts consums d’energia, tals com hotels, hospitals, piscines cobertes, etc.

Oferim també serveis de condicionament acústic de locals i realitzem mesures d’aïllament acústic, així com estudis de renou ambiental.

©2010 Inti Energia SL · 971 299 674 · | |Avís Legal | C. Parellades, 6 1B · 07003 Palma de Mallorca (Illes Balears)

niobiGràfic*

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, Inti Energia SL informa:

Dades d'informació general:

Titular:
Inti Energia SL
Adreça:
C. Parellades, 6 1B - 07003 Palma de Mallorca
Contacte:
inti@intienergia.com - Tel.971 299 674
NIF:
B-57.072.019

Condicions d'ús:

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d'aquesta pàgina web estan prohibits sense el previ consentiment expressat d'Inti Energia SL.

Inti Energia SL no es fa responsable del contingut d'altres llocs web que estiguin enllaçats a aquest lloc a través de vincles d'hipertext.

La inclusió de vincles cap a d'altres pàgines web no implica l'aprovació dels seus continguts per part d'Inti Energia SL, ni la existència de cap mena d'associació entre Inti Energia SL i els seus titulars.

Privacitat de les dades:

Inti Energia SL compleix integrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Les dades sol·licitades a l'apartat "Contacte" de la web www.intienergia.com, no seran introduïts en cap fitxer automatitzat, ni tractats de cap manera, ni seran facilitats a terceres persones.

La finalitat de les dades introduïdes serà, única i exclusivament, perquè Inti Energia SL pugui posar-se en contacte amb els usuaris que ho desitgin i per tant facin ús voluntari de l'apartat "Contacte" esmentat.

En el cas d'incloure les dades en algun fitxer, l'usuari serà informat i tindrà la facultat d'exercir el seu dret d'accès, rectificació, cancel·lació i/o oposició al tractament de les seves dades notificant la seva voluntat a inti@intienergia.com o al telèfon 971 299 674.

Inti Energia SL adoptarà les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, amb la finalitat d'evitar, en la mesura del possible i segons l'estat de la tècnica, l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.